2018-05-29 05:54:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A pénzügyei rendkívül jól alakulnak

Napi horoszkóp május 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz helyzete azt jelzi, hogy egy fantasztikus emberrel ismerkedhet meg, szinte első pillantásra fellobban önben a szerelem. Az illető lehet, hogy más nemzetiségű.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön esetében a társkapcsolatok területén már hosszú idő óta Jupiter áll, ami hátráló mozgásban látszik. Ön valószínűleg elgondolkodik a kapcsolat jövőjén, mivel mostanában újabb jelentkezők is akadnának bőven… Azt is tudja azonban, hogy a párja mennyire szereti, ezért bizonytalan.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Önnek a hivatása területén lesz a legtöbb, és a legnehezebb dolga... A pénzügyei viszont rendkívül jól alakulnak, váratlan jó hírt kaphat, esetleg egy korábbi üzleti befektetése nem várt hasznot hoz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A szerelem területén ígérnek boldogságot a bolygók. Ön nagyon népszerű és vonzó, stílusa kellemes és szórakoztató. Ha szingli, most nagy esélye van a flörtre és az ismerkedésre!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nyilas telihold az ön társasági életében mindent felforgat, annyian szeretnének most önnel ismerkedni, hogy nehezére esik lerázni a sok jelentkezőt! A csapatmunka most különösen jól megy önnek, bele is kezdhet ma egybe.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr a Bika jegy végén toporog. Önnek fáj a mandulája vagy a torka, esetleg a nyelőcsővel lehet valami kisebb problémája, ami hamarosan elmúlik. Szeretne a hivatásában valamit megújítani.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz kap most két támogató fényszöget a Jupitertől és a Neptunusztól, így garantálva van az ön számára egy új szerelem! Az illető lehet külföldi is, de ez nem fog gondot okozni önöknek!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön talán eljegyzésen töri a fejét, vagy összeköltözésen - boldogságot ígérő konstellációk segítik ma. Rendkívüli szerencse esetén ön túlzottan nagyvonalú lehet. Ígéretes időszak elé néz, aminek bekövetkezte majdnem bizonyos.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A telihold most a társkapcsolataiban okoz némi felfordulást, sajnos ez a bolygóállás többször szakít, mint összeköt... Lehet, hogy ön meggondolatlanul kiadja párja útját, aki erre nem is számított. Ön most nagy lekötöttségnek érez egy kapcsolatot, és jobban vágyik a függetlenségre, ám érett személyek ezt meg tudják beszélni.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön már régóta töri a fejét a tartós elköteleződés kérdésén, most ennek is eljött az ideje. A zodiákusban nincs elszántabb jegy, mint ön, amire egyszer rászánta magát, azt el nem engedi...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön racionálisan gondolkodik, észérvekkel mindig meg lehet győzni, de valamennyi jegy közül önnek a legnehezebb tartós kapcsolatot teremteni és azt megtartani. Most is ez a helyzet, nem nagyon szívesen áldozná fel függetlenséget a kínálkozó lehetőségek oltárán, nem akar változtatni életvitelén.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Ön kapcsolataiban fenntartás nélkül kinyilvánítja érzéseit, szentimentális és romantikus lévén ön mindig két lebegés között van – így van ez most is. Nagyon boldog napra számíthat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: